Falta Lo Que Falta (omhros@gmail.com)

Sunday, February 04, 2007

Φυλάκιο - 33


Με αφορμή την δεύτερη αυτοκτονία φανταρου μέσα σε μια βδομάδα(και τις εφτά του 2006)
Γραμμα στο διαδύκτιο ... 4/Φεβ/2007.....

Φιλε Λακη (συγνωμη για το θαρρος),

Με απογοητευση διαπιστωνω πως ο νεοελληνας δεν θιγεται και δεν ενοχλειται απο τετοια φαινομενα παρα μονο αν ειναι στο δικο του το καλυβι.

Μονο τοτε, κλαιει, σκουζει, ουρλιαζει και καταριεται.

Δυστυχως ο νεοελληνας δεν νοιαζεται , και το δυστυχημα ειναι οτι "τετοιες αδιαφοριες" ερχονται απο κοινωνικα στρωματα που βρισκονται στην απο κατω.

Ειναι αυτοι κυριως που θεωρουν μαλακες και μαλακους αυτους που αυτοτραυματιζονται , που φερνουν παραδειγμα τα "παλια τα χρονια" και τους 24 μηνες θητειας, ονοματιζουν "μαλλον ειναι αδελφες" τους αδυναμους και επισημαινουν με νοημα "σιγα μην τους κανουμε και ψυχολογικο τεστ στα αστερια μας πριν μπουν"...

οι ιδιοι που γλυφουν κατουρημενες ποδιες για να γυρισουν απο το κουφοβουνο τα μωρα, πριν σκοτωσουν κανεναν λοχαγο που τους τρεχει επειδη ειναι απο καισαριανη (αριστερη ιστορια)...


Οπου και να βρισκομαι τον τελευταιο χρονο, και οσο πλεον ειμαι στην ελλαδα μιλαω για την χυδαιοτητα που λεγεται στρατος.


Δυστυχως φιλε συνανταω τοιχο και για ολα φταινε οι αλλοι. Ποτε εμεις !! εμεις δεν μπορουμε να κανουμε κατι (λενε).


Το μικροβιο των τραγκα-κακαουνακηδων ειναι μεσα ηδη και μαλιστα πολυ βαθια αδελφε. Απογοητευση , αλλα εγω θα συνεχισω τουλαχιστον για να προβοκαρω τα "πατριωτικα" ηθη τους και τα χρηστα τους- Γαμω τα χρηστα τους.

Ο κοσμος θα αντιδρασει , οταν οι χατζηνικολαου και οι λοιποι αρχισουν (για τους λογους τους) να το συζητουν απο την δικη μας οπτικη ,και φυσικα για οσο το θεμα ειναι ζεστο.


Ο Φασισμος , Λακη-φιλε, δεν ειναι μονο πολιτικη "κινηση", ειναι πλεον τροπος ζωης και εκφραζεται και μεσω της αδυναμιας του ιδιου του κοσμου να τον εντοπισει στα γονιδια του.


Αδιαφορια-Φασισμος/Ρατσισμος-Αγνοια-Αρνηση-Αντιδραση-Απουσια απο την λογικη-Αυταρχισμος-Χυδαιοτητα...

Χ.Α. - Ανυποτακτος Εσωτερικου


υ.γ. συγνωμη αν ειμαι λιγο μπερδεμενος αλλα εχω εκνευριστει πολυ. μολις ειχα μια κουβεντα με ανθρωπους που νομιζα οτι ειχαν "κοινη λογικη" αλλα και για αυτους , φταιχτης ειναι ο αυτοκτονων, το μαμοθρεφτο.


υ.γ. συγχαρητηρια για ολα...συνεχισε και να ξερεις πως αν και δεν εχω πια την δυνατοτητα να σε δω , μαθαινω για τα "κατορθωματα" σου ! Αυτο το ιντερνετ κανει θαυματα. Μην μασας , τους κανεις και γελανε και δεν θα συγκρουστουν μαζι σου ποτε (οι πολλοι!).


Οταν κλεισουν την τηλεοραση, αναρωτιεμαι ομως αν σκεφτονται και καθολου...τα οσα λες.


Δεν εχει σημασια, γιατι η "επανασταση" ειναι πανω απο ολα θεμα προσωπικο-αναρχικο.




φιλια


Αγγελής


1 Comments:

Blogger CLOSER91 said...

φιλε ποσο δικηο εχεις...
κρατα γερα την ανυποταξια σου!

February 05, 2007 12:18 a.m.

 

Post a Comment

<< Home