Falta Lo Que Falta (omhros@gmail.com)

Monday, January 02, 2006

ΟΧΙ σας λέω, Δέν είμαι ρατσιστής - Είμαι ένας 'Ελληνας εθνικιστής...(τόχεις ακούσει;)

02 Ιανουάριος 2006 - 10:28

Με το καλημέρα της νέας χρονιάς, ένα στυγερό έγκλημα, με θύμα έναν 17χρονο Αλβανό, συγκλόνισε χθες το Ρέθυμνο.
Γύρω στις 5:30 τα ξημερώματα, μία ομάδα Ελλήνων εισέβαλε στο σπίτι μίας οικογένειας Αλβανών, στην οδό Πάνου Κορωναίου 46 στην παλιά πόλη, όπου έπεσε θύμα άγριου μαχαιρώματος ένας 17χρονος Αλβανός, ο οποίος ξεψύχησε λίγη ώρα μετά και ενώ μεταφερόταν στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.
Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε και ο πατέρας του νεαρού, που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, εκτός κινδύνου.

Δράστης ήταν ένας 18χρονος Ρεθυμνιώτης και ακόμη πιο συγκλονιστικό είναι το γεγονός ότι μπροστά στο άγριο φονικό ήταν και ο πατέρας του φονιά.
Η ιστορία ξεκίνησε νωρίτερα, μετά την αλλαγή του χρόνου, όταν σε μπαρ της παλιάς πόλης διασκέδαζαν, μεταξύ άλλων, δύο ξεχωριστές παρέες: η μία παρέα Ελλήνων και η άλλη παρέα Αλβανών. Για άγνωστους λόγους, και πιθανότατα λόγω παλιότερης διαφοράς μεταξύ δύο ατόμων των δύο ομάδων, οι δύο παρέες βγήκαν στο δρόμο και συνεπλάκησαν άγρια. Άλλες πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι η αφορμή στάθηκε η αλβανική σημαία στην μπλούζα ενός από τους νεαρούς, που φάνηκε σαν "κόκκινο πανί" για ορισμένους από τους Ρεθυμνιώτες. Από τη συμπλοκή τραυματίστηκε ένα άτομο από την παρέα των Ελλήνων, και φάνηκε ότι η ιστορία έληξε...

Όμως αργότερα, γύρω στις 5:30 τα ξημερώματα, μία ομάδα επτά ατόμων πήγε στο σπίτι του νεαρού Αλβανού, στην οδό Πάνου Κορωναίου. Ο νεαρός είχε εμπλακεί στο επεισόδιο και η ομάδα των Ελλήνων θέλησε να ζητήσει ουσιαστικά το λόγο. Αφού έσπασαν την πόρτα του σπιτιού, μπήκαν μέσα, γρονθοκόπησαν τον πατέρα και καταδίωξαν το νεαρό Αλβανό, ο οποίος στην προσπάθειά του να διαφύγει ανέβηκε στην ταράτσα και κλείδωσε την πόρτα. Φαίνεται, όμως, πως τίποτα δε σταματούσε την άλλη πλευρά, αφού τα μέλη της ομάδας, στην πλειοψηφία τους Έλληνες, έσπασαν την πόρτα της ταράτσας και ένας από αυτούς κατάφερε πολλαπλά πλήγματα με μαχαίρι στο νεαρό Αλβανό.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ισχυρές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο, όμως δεν κατάφεραν εκείνη την ώρα να εντοπίσουν τους δράστες, οι οποίοι στο μεταξύ είχαν τραπεί σε φυγή. Λίγο αργότερα, οι αστυνομικές Αρχές εντόπισαν το μαχαίρι του φονικού που έχει συγκλονίσει τους πάντες.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες έγιναν πολλές προσαγωγές στο Τμήμα Ασφαλείας και τελικά συνελήφθησαν επτά άτομα, μεταξύ των οποίων και μία αλλοδαπή γυναίκα. Οι υπόλοιποι έξι είναι άνδρες, διαφόρων ηλικιών, και μάλιστα ο ένας από αυτούς είναι ο πατέρας ενός νεαρού που είχε αρχικά συμμετάσχει στη συμπλοκή έξω από το μπαρ. Τελικά, από την προανάκριση που ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας προέκυψε ότι δράστης του στυγερού φονικού είναι ένας 18χρονος Ρεθυμνιώτης, ο οποίος υπηρετεί τη θητεία του, ο οποίος ήταν αυτός που είχε τραυματιστεί ελαφρά στη διάρκεια της συμπλοκής έξω από το μπαρ.
Σε βάρος του νεαρού θα ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ στους υπόλοιπους για συνέργεια.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι στην υπόθεση ενεπλάκη και ο 40χρονος πατέρας του 18χρονου, ο οποίος μετέβη μαζί τους υπόλοιπους νεαρούς στο σπίτι του 17χρονου Αλβανού, αφού ειδοποιήθηκε πρώτα από τη νεαρή παρέα. Χθες το μεσημέρι, και αφού είχε κάνει την αυτοψία στο σημείο, ο καθηγητής Ιατροδικαστικής κ. Μανόλης Μιχαλοδημητράκης ενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή και διαπίστωσε πως ο άτυχος νεαρός έφερε 17 μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματός του, γεγονός που σημαίνει ότι ο δράστης βρισκόταν σε μεγάλη ένταση τη στιγμή του φονικού.


ΜΠΑΤΣΟΙ – TV – ΝΕΟΝΑΖΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ


Σ.Σ. Ο τίτλος και τα σχόλια δεν είναι της συντάκτριας του crete tv

0 Comments:

Post a Comment

<< Home