Falta Lo Que Falta (omhros@gmail.com)

Thursday, October 13, 2005

Τσάβες: Αρκετά με την αποικιοκρατία!

Τα σχολια και το αρθρο ειναι απ'το Indymedia Athens

Μπούχτησε ο Τσάβες με τους σκοταδιστές πεμπτοφαλαγγίτες πράκτορες των Αμερικάνων και τους πετάει με της κλοτσιές έξω από τη Βενεζουέλα. Η πλάκα είναι ότι ο συντάκτης του in.gr μιλάει για ευαγγελιστές και όχι για ευαγγελικούς. Mας υπενθυμίζει μάλιστα oτι "Αμερικανός ευαγγελιστής (sic!) κάλεσε την Ουάσινγκτον να δολοφονήσει τον Ούγκο Τσάβες" . Ρε, λες όντως οι Λουκάς, Μάρκος και τα άλλα παιδιά των οποίων τα αναγνώσματα ακούγονται κάθε Κυριακή στις εκκλησίες του Χουντόδουλου να είναι αντιδραστικοί κομμουνιστοφάγοι;


Νέο «θερμό» επεισόδιο στις σχέσεις Τσάβες-ΗΠΑ με φόντο ομάδα Αμερικανών ευαγγελιστών

Associated Press

Καλά κρατεί η ένταση στις σχέσεις του προέδρου της Βενεζουέλας με την κυβέρνηση Μπους. Στο στόχαστρο του Ούγκο Τσάβες βρέθηκε ομάδα Αμερικανών ευαγγελιστών, η οποία έχει εγκατασταθεί στη ζούγκλα της χώρας. Ο Τσάβες τους κατηγόρησε για πράκτορες της CIA και διέταξε την απέλασή τους. Πρόκειται για την λεγόμενη New Tribes Mission, μια θρησκευτική οργάνωση με έδρα τη Φλόριδα των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία έχει στόχο τη διδασκαλία του Ευαγγελίου στους ιθαγενείς όλου του κόσμου.

Η οργάνωση αυτή έχει ήδη εγκατασταθεί και στη ζούγκλα της Βενεζουέλας, όπου ζουν οι αυτόχθονες.

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας αποφάσισε να τους απελάσει με την κατηγορία ότι είναι πράκτορες των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, ενώ οι κοινότητες που έχουν ιδρύσει στη ζούγκλα προκαλούν τους αυτόχθονες με την πολυτέλειά τους.

«Η απόφαση είναι αμετάκλητη. Δεν τους θέλουμε εδώ. Αρκετά με την αποικιοκρατία!» είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικούς μήνες ένας άλλος Αμερικανός ευαγγελιστής κάλεσε την Ουάσινγκτον να δολοφονήσει τον Ούγκο Τσάβες.

Ο 75χρονος Πατ Ρόμπερτσον χαρακτήρισε τον πρόεδρο της Βενεζουέλας «εξαιρετικά επικίνδυνο» για τις Ηνωμένες Πολιτείες, εξηγώντας ότι ο αριστερός ηγέτης θα μετατρέψει τη χώρα του σε «ορμητήριο της διείσδυσης των κομμουνιστών και του μουσουλμανικού εξτρεμισμού».

0 Comments:

Post a Comment

<< Home